Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
David Engberts vs Oliver Weiteman
Werk & Geld

Oliver Weiteman 32.53 Punten

Oliver Weiteman scoort 32.53 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot David Engberts. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Oliver Weiteman en David Engberts zijn.

Met 0.73 punten verschil scoort David Engberts net iets beter dan Oliver Weiteman in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

David Engberts 14.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort David Engberts 14.77 punten in relatie tot Oliver Weiteman. Het aantal van 14.77 punten redelijk laag.

Oliver Weiteman 1.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Oliver Weiteman 1.3 punten in relatie tot David Engberts. Het aantal van 1.3 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 13.47 punten scoort David Engberts beter dan Oliver Weiteman in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Oliver Weiteman.
Liefde en Relaties

Oliver Weiteman 20.78 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Oliver Weiteman 20.78 punten in relatie tot David Engberts. De aantrekkingskracht tussen Oliver Weiteman en David Engberts is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 11.39 punten scoort David Engberts beter dan Oliver Weiteman op Liefdes en Relatie gebied dan Oliver Weiteman.
Bekijk ook de Combats tussen: