Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
David Vazquez Cabral vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 85.7 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen David Vazquez Cabral en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 85.7 punten ten opzichte van David Vazquez Cabral.

In de in de categorie Werk en Geld is David Vazquez Cabral met 3.99 punten verschil iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

David Vazquez Cabral 60.73 Punten

David Vazquez Cabral scoort 60.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 30.02 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 30.02 punten in relatie tot David Vazquez Cabral in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.71 punten is David Vazquez Cabral de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 80.36 Punten

Binnen deze categorie scoort Gerard Van IJsselmuiden 80.36 punten ten opzichte van David Vazquez Cabral. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 45.31 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van David Vazquez Cabral in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: