Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
David Vis Soesterberg vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 92.35 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en David Vis Soesterberg. Binnen Werk en Geld scoort Gonny en Rudi IJssennagger 92.35 punten ten opzichte van David Vis Soesterberg.

In deze categorie heeft, met een verschil van 67.63 punten, David Vis Soesterberg duidelijk verloren van Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

David Vis Soesterberg 27.84 Punten

David Vis Soesterberg scoort 27.84 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 19.89 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 19.89 punten in relatie tot David Vis Soesterberg. Het aantal van 19.89 punten redelijk laag.

Met 7.95 punten verschil scoort David Vis Soesterberg net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 18.27 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en David Vis Soesterberg zal niet heel sterk zijn. Gonny en Rudi IJssennagger scoort namelijk maar 18.27 punten in relatie tot David Vis Soesterberg in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 77.22 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: