Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
David Vis Soesterberg vs Ingrid Springer Vlaardingen
Werk & Geld

Ingrid Springer Vlaardingen 23.61 Punten

Ingrid Springer Vlaardingen scoort 23.61 punten in relatie tot David Vis Soesterberg in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Ingrid Springer Vlaardingen en David Vis Soesterberg zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.66 punten is David Vis Soesterberg de ten opzicht van Ingrid Springer Vlaardingen in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ingrid Springer Vlaardingen de werknemer is van David Vis Soesterberg.
Persoonlijke Vaardigheden

David Vis Soesterberg 4.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort David Vis Soesterberg 4.99 punten in relatie tot Ingrid Springer Vlaardingen. Het aantal van 4.99 punten behoorlijk laag.

Ingrid Springer Vlaardingen 12.2 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ingrid Springer Vlaardingen 12.2 punten in relatie tot David Vis Soesterberg. Het aantal van 12.2 punten redelijk laag.

Met 7.21 punten verschil scoort Ingrid Springer Vlaardingen net iets beter dan David Vis Soesterberg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ingrid Springer Vlaardingen 95.23 Punten

Ingrid Springer Vlaardingen scoort 95.23 punten in relatie tot David Vis Soesterberg in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot David Vis Soesterberg zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Ingrid Springer Vlaardingen met ruim 94.92 punten verschil, duidelijk gewonnen van David Vis Soesterberg.
Bekijk ook de Combats tussen: