Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
De Verschrikkelijke Knuffel Dief vs Paula Westra
Werk & Geld

Paula Westra 62.22 Punten

Paula Westra scoort 62.22 punten in relatie tot De Verschrikkelijke Knuffel dief in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Paula Westra en De Verschrikkelijke Knuffel dief op financiel gebied.

Met een verschil van 17.56 punten scoort Paula Westra beter dan De Verschrikkelijke Knuffel dief in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

De Verschrikkelijke Knuffel Dief 31.71 Punten

De Verschrikkelijke Knuffel dief scoort 31.71 punten in relatie tot Paula Westra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Paula Westra 97.9 Punten

Paula Westra scoort 97.9 punten in relatie tot De Verschrikkelijke Knuffel dief in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.19 punten is Paula Westra ruim de winner ten opzichte van De Verschrikkelijke Knuffel dief in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Paula Westra 66.39 Punten

Paula Westra scoort 66.39 punten in relatie tot De Verschrikkelijke Knuffel dief in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Paula Westra en De Verschrikkelijke Knuffel dief.
Met een verschil van 51.91 punten heeft De Verschrikkelijke Knuffel dief ruim verloren van Paula Westra in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: