Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
De Wiekslag Brummen vs Smith Glasgow Alexander
Werk & Geld

Smith Glasgow Alexander 98.46 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Smith Glasgow ALEXANDER 98.46 punten ten opzichte van De wiekslag Brummen. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Smith Glasgow ALEXANDER en De wiekslag Brummen.

Met een verschil van 20.73 punten scoort De wiekslag Brummen slechter dan Smith Glasgow ALEXANDER op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

De Wiekslag Brummen 97.83 Punten

De wiekslag Brummen scoort 97.83 punten in relatie tot Smith Glasgow ALEXANDER in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Smith Glasgow Alexander 92.96 Punten

Smith Glasgow ALEXANDER scoort 92.96 punten in relatie tot De wiekslag Brummen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.87 punten verschil scoort De wiekslag Brummen net iets beter dan Smith Glasgow ALEXANDER in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Smith Glasgow Alexander 87.4 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Smith Glasgow ALEXANDER 87.4 punten ten opzichte van De wiekslag Brummen. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 43.79 punten heeft De wiekslag Brummen verloren van Smith Glasgow ALEXANDER in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: