Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Deel Glabbeek Van Laura vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 86.52 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 86.52 punten ten opzichte van Deel Glabbeek Van Laura. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Deel Glabbeek Van Laura en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 13.11 punten scoort Deel Glabbeek Van Laura beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Deel Glabbeek Van Laura 4.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Deel Glabbeek Van Laura 4.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.15 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 82.37 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.37 punten in relatie tot Deel Glabbeek Van Laura in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 17.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 17.91 punten in relatie tot Deel Glabbeek Van Laura op Liefdes en Relatie gebied. 17.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Deel Glabbeek Van Laura zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 76.1 punten heeft Deel Glabbeek Van Laura met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: