Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Deel Hoofddorp Wennekers Rob vs Veringmeier Jessie Deel
Werk & Geld

Veringmeier Jessie Deel 28.38 Punten

Veringmeier Jessie Deel scoort 28.38 punten in relatie tot Deel Hoofddorp Wennekers Rob in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Veringmeier Jessie Deel en Deel Hoofddorp Wennekers Rob zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.32 punten is Deel Hoofddorp Wennekers Rob de ten opzicht van Veringmeier Jessie Deel in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Veringmeier Jessie Deel de werknemer is van Deel Hoofddorp Wennekers Rob.
Persoonlijke Vaardigheden

Deel Hoofddorp Wennekers Rob 84.22 Punten

Deel Hoofddorp Wennekers Rob scoort 84.22 punten in relatie tot Veringmeier Jessie Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Veringmeier Jessie Deel 27.85 Punten

Veringmeier Jessie Deel scoort 27.85 punten in relatie tot Deel Hoofddorp Wennekers Rob in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.37 punten is Deel Hoofddorp Wennekers Rob ruim de winner ten opzichte van Veringmeier Jessie Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Veringmeier Jessie Deel 45.52 Punten

Veringmeier Jessie Deel scoort 45.52 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Deel Hoofddorp Wennekers Rob. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Veringmeier Jessie Deel en Deel Hoofddorp Wennekers Rob zijn.
Met 9.74 punten verschil scoort Deel Hoofddorp Wennekers Rob net iets beter dan Veringmeier Jessie Deel op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: