Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Deel Nifterik Van Dirkjan vs Hoornstra Eddy Deel
Werk & Geld

Hoornstra Eddy Deel 70.9 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Hoornstra Eddy Deel en Deel Nifterik Van Dirkjan. Hoornstra Eddy Deel scoort 70.9 punten in relatie tot Deel Nifterik Van Dirkjan in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 25.55 punten scoort Hoornstra Eddy Deel slechter dan Deel Nifterik Van Dirkjan op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Deel Nifterik Van Dirkjan 91.57 Punten

Deel Nifterik Van Dirkjan scoort 91.57 punten in relatie tot Hoornstra Eddy Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hoornstra Eddy Deel 31.53 Punten

Hoornstra Eddy Deel scoort 31.53 punten in relatie tot Deel Nifterik Van Dirkjan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.04 punten is Deel Nifterik Van Dirkjan ruim de winner ten opzichte van Hoornstra Eddy Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hoornstra Eddy Deel 4.43 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Hoornstra Eddy Deel 4.43 punten in relatie tot Deel Nifterik Van Dirkjan. 4.43 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Hoornstra Eddy Deel en Deel Nifterik Van Dirkjan zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 38.79 punten is Deel Nifterik Van Dirkjan de ten opzicht van Hoornstra Eddy Deel de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: