Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Demi Koopmans Glane vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 85.53 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Demi Koopmans glane. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 85.53 punten ten opzichte van Demi Koopmans glane.

Met 18.86 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Demi Koopmans glane in de categorie werk en geld dan Demi Koopmans glane.
Persoonlijke Vaardigheden

Demi Koopmans Glane 66.84 Punten

Demi Koopmans glane scoort 66.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 31.58 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.58 punten in relatie tot Demi Koopmans glane in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.26 punten is Demi Koopmans glane de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 5.35 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.35 punten in relatie tot Demi Koopmans glane. Het aantal van 5.35 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Demi Koopmans glane met een duidelijk verschil van 61.33 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: