Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Den Edel Andr vs Katrine Demesmaeker
Werk & Geld

Katrine Demesmaeker 2.71 Punten

In relatie tot den Edel andr scoort katrine Demesmaeker 2.71 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 2.71 punten weinig. Financieel gezien zal katrine Demesmaeker zich niet erg aangetrokken voelen tot den Edel andr.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat den Edel andr de leiding geeft over katrine Demesmaeker. Met een verschil van 40.31 punten is den Edel andr de ten opzicht van katrine Demesmaeker de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Den Edel Andr 12.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort den Edel andr 12.62 punten in relatie tot katrine Demesmaeker. Het aantal van 12.62 punten redelijk laag.

Katrine Demesmaeker 17.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort katrine Demesmaeker 17.98 punten in relatie tot den Edel andr. Het aantal van 17.98 punten redelijk laag.

Met 5.36 punten verschil scoort katrine Demesmaeker net iets beter dan den Edel andr in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Katrine Demesmaeker 87.67 Punten

Binnen deze categorie scoort katrine Demesmaeker 87.67 punten ten opzichte van den Edel andr. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft den Edel andr met maaar 0.62 punten verschil, net gewonnnen van katrine Demesmaeker.
Bekijk ook de Combats tussen: