Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Denise Van Glaadbeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 15.16 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.16 punten in relatie tot Denise Van glaadbeek. 15.16 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Denise Van glaadbeek zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 4.19 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Denise Van glaadbeek in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Denise Van Glaadbeek 9.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Denise Van glaadbeek 9.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.17 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 61.39 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.39 punten in relatie tot Denise Van glaadbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 52.22 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Denise Van glaadbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 82.2 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 82.2 punten ten opzichte van Denise Van glaadbeek. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 6.63 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Denise Van glaadbeek op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: