Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dennis En Marieke Van Buren Glastra vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 33.57 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.57 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Dennis en Marieke Van Buren Glastra. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dennis en Marieke Van Buren Glastra zijn.

Met een verschil van 16.78 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Dennis en Marieke Van Buren Glastra in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dennis En Marieke Van Buren Glastra 99.48 Punten

Dennis en Marieke Van Buren Glastra scoort 99.48 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 77.08 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.08 punten in relatie tot Dennis en Marieke Van Buren Glastra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.4 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Dennis en Marieke Van Buren Glastra op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 33.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.35 punten in relatie tot Dennis en Marieke Van Buren Glastra in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dennis en Marieke Van Buren Glastra zijn.
Met een verschil van 35.37 punten is Dennis en Marieke Van Buren Glastra de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: