Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dennis Schouten Glanerbrug vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 7.5 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.5 punten in relatie tot Dennis Schouten Glanerbrug. Het aantal van 7.5 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dennis Schouten Glanerbrug zijn.

Met een verschil van 61.07 punten heeft Dennis Schouten Glanerbrug duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Dennis Schouten Glanerbrug 54.5 Punten

Dennis Schouten Glanerbrug scoort 54.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 97.69 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.69 punten in relatie tot Dennis Schouten Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.19 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Dennis Schouten Glanerbrug de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 62.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.97 punten in relatie tot Dennis Schouten Glanerbrug in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dennis Schouten Glanerbrug.
Met een verschil van 34.19 punten is Dennis Schouten Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: