Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dennis Vahrmeijer vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 75.41 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Dennis Vahrmeijer. Gonny en Rudi IJssennagger scoort 75.41 punten in relatie tot Dennis Vahrmeijer in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 68.87 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk gewonnen van Dennis Vahrmeijer in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Dennis Vahrmeijer 75.33 Punten

Dennis Vahrmeijer scoort 75.33 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 81.94 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 81.94 punten in relatie tot Dennis Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.61 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Dennis Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 10.96 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 10.96 punten in relatie tot Dennis Vahrmeijer op Liefdes en Relatie gebied. 10.96 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Dennis Vahrmeijer zal niet heel sterk zijn.
Met 6.25 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Dennis Vahrmeijer op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: