Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Desiree Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 2.39 Punten

In relatie tot Desiree Glasbergen scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.39 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 2.39 punten weinig. Financieel gezien zal Gerard Van IJsselmuiden zich niet erg aangetrokken voelen tot Desiree Glasbergen.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 2.34 punten verschil iets beter dan Desiree Glasbergen.
Persoonlijke Vaardigheden

Desiree Glasbergen 12.13 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Desiree Glasbergen 12.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 12.13 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 54.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.7 punten in relatie tot Desiree Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.57 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Desiree Glasbergen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 75.15 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.15 punten in relatie tot Desiree Glasbergen in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Desiree Glasbergen.
Met een verschil van 74.39 punten heeft Desiree Glasbergen duidelijk verloren van Desiree Glasbergen in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: