Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Deurzen Van Lissane vs Richard Hendriks
Werk & Geld

Richard Hendriks 75.65 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Richard Hendriks en deurzen Van lissane. Richard Hendriks scoort 75.65 punten in relatie tot deurzen Van lissane in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 50.23 punten is Richard Hendriks de ten opzicht van deurzen Van lissane in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat deurzen Van lissane de werknemer is van Richard Hendriks.
Persoonlijke Vaardigheden

Deurzen Van Lissane 6.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort deurzen Van lissane 6.86 punten in relatie tot Richard Hendriks. Het aantal van 6.86 punten behoorlijk laag.

Richard Hendriks 15.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Richard Hendriks 15.53 punten in relatie tot deurzen Van lissane. Het aantal van 15.53 punten redelijk laag.

Met 8.67 punten verschil scoort Richard Hendriks net iets beter dan deurzen Van lissane in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Richard Hendriks 48.48 Punten

Richard Hendriks scoort 48.48 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot deurzen Van lissane. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Richard Hendriks en deurzen Van lissane zijn.
Met een verschil van 41.8 punten heeft deurzen Van lissane verloren van Richard Hendriks in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: