Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Diana Glastra Huberts vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 8.29 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 8.29 punten in relatie tot Diana Glastra Huberts. Het aantal van 8.29 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Gerard Van IJsselmuiden en Diana Glastra Huberts zijn.

Met een duidelijk verschil van 58.16 punten is Diana Glastra Huberts de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Diana Glastra Huberts.
Persoonlijke Vaardigheden

Diana Glastra Huberts 11.69 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Diana Glastra Huberts 11.69 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.69 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 0.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.81 punten in relatie tot Diana Glastra Huberts. Het aantal van 0.81 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.88 punten scoort Diana Glastra Huberts beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 13.02 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 13.02 punten in relatie tot Diana Glastra Huberts op Liefdes en Relatie gebied. 13.02 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Diana Glastra Huberts zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 50.21 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Diana Glastra Huberts in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: