Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Diana Sedoc vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 38.19 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 38.19 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Diana Sedoc. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en Diana Sedoc zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.02 punten is Diana Sedoc de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Diana Sedoc.
Persoonlijke Vaardigheden

Diana Sedoc 18.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Diana Sedoc 18.85 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 18.85 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 16.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 16.56 punten in relatie tot Diana Sedoc. Het aantal van 16.56 punten redelijk laag.

Met 2.29 punten verschil scoort Diana Sedoc net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 64.89 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 64.89 punten in relatie tot Diana Sedoc in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Diana Sedoc.
Met een verschil van 57.46 punten heeft Diana Sedoc ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: