Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dieguez Vazquez Patricia vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 97.84 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 97.84 punten ten opzichte van Dieguez Vazquez Patricia. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dieguez Vazquez Patricia.

Met een verschil van 42.91 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Dieguez Vazquez Patricia de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Dieguez Vazquez Patricia.
Persoonlijke Vaardigheden

Dieguez Vazquez Patricia 62.73 Punten

Dieguez Vazquez Patricia scoort 62.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 73.82 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.82 punten in relatie tot Dieguez Vazquez Patricia in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.09 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Dieguez Vazquez Patricia in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Dieguez Vazquez Patricia.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 81.12 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 81.12 punten ten opzichte van Dieguez Vazquez Patricia. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 2.2 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Dieguez Vazquez Patricia op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: