Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout vs Michael Van Pelt
Werk & Geld

Michael Van Pelt 29.91 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Michael Van Pelt en Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout zijn. Michael Van Pelt scoort namelijk 29.91 punten in relatie tot Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Michael Van Pelt met 2.32 punten verschil iets beter dan Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout.
Persoonlijke Vaardigheden

Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout 64.05 Punten

Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout scoort 64.05 punten in relatie tot Michael Van Pelt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Michael Van Pelt 82.93 Punten

Michael Van Pelt scoort 82.93 punten in relatie tot Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.88 punten scoort Michael Van Pelt beter dan Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout.
Liefde en Relaties

Michael Van Pelt 26.87 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Michael Van Pelt 26.87 punten in relatie tot Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Michael Van Pelt en Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout, maar groot is deze niet.
In deze categorie wint Dimphy Van Turnhout Hanze College Oosterhout met een verschil van 14.63 punten van Michael Van Pelt.
Bekijk ook de Combats tussen: