Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dineke Jasper Vdijken vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 76.26 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dineke Jasper vdijken. Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.26 punten in relatie tot Dineke Jasper vdijken in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 22.95 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Dineke Jasper vdijken op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dineke Jasper Vdijken 98.72 Punten

Dineke Jasper vdijken scoort 98.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 54.2 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.2 punten in relatie tot Dineke Jasper vdijken in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.52 punten is Dineke Jasper vdijken ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 67.27 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.27 punten in relatie tot Dineke Jasper vdijken in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dineke Jasper vdijken.
Met een verschil van 20.15 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Dineke Jasper vdijken in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: