Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dinette Neervoort vs Sanne Weijermars
Werk & Geld

Sanne Weijermars 30.15 Punten

Sanne Weijermars scoort 30.15 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot dinette Neervoort. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sanne Weijermars en dinette Neervoort zijn.

Met een verschil van 37.62 punten is dinette Neervoort de ten opzicht van Sanne Weijermars de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Dinette Neervoort 47.84 Punten

dinette Neervoort scoort 47.84 punten in relatie tot Sanne Weijermars in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sanne Weijermars 1.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sanne Weijermars 1.29 punten in relatie tot dinette Neervoort. Het aantal van 1.29 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 46.55 punten is dinette Neervoort ten opzichte van Sanne Weijermars de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sanne Weijermars 20.63 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sanne Weijermars 20.63 punten in relatie tot dinette Neervoort. De aantrekkingskracht tussen Sanne Weijermars en dinette Neervoort is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 63.61 punten heeft dinette Neervoort duidelijk gewonnen van Sanne Weijermars in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: