Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dingenes Vermeulen Rotterdam vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 95.02 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 95.02 punten ten opzichte van Dingenes Vermeulen Rotterdam. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dingenes Vermeulen Rotterdam.

Met een verschil van 69.28 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Dingenes Vermeulen Rotterdam in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Dingenes Vermeulen Rotterdam 90.22 Punten

Dingenes Vermeulen Rotterdam scoort 90.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 42.95 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.95 punten in relatie tot Dingenes Vermeulen Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.27 punten is Dingenes Vermeulen Rotterdam ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 87.19 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 87.19 punten ten opzichte van Dingenes Vermeulen Rotterdam. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 75.3 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Dingenes Vermeulen Rotterdam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: