Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Diny Van Der Glaap vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 23.64 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Diny Van der Glaap zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 23.64 punten in relatie tot Diny Van der Glaap in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 70.47 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Diny Van der Glaap op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Diny Van Der Glaap 92.76 Punten

Diny Van der Glaap scoort 92.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 75.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.48 punten in relatie tot Diny Van der Glaap in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.28 punten scoort Diny Van der Glaap beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 7.73 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.73 punten in relatie tot Diny Van der Glaap. Het aantal van 7.73 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 1.93 punten verschil, net gewonnnen van Diny Van der Glaap.
Bekijk ook de Combats tussen: