Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dj Toontje Stuiver vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 24.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 24.91 punten in relatie tot Dj Toontje Stuiver in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dj Toontje Stuiver zijn.

Met een verschil van 41.37 punten is Dj Toontje Stuiver de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Dj Toontje Stuiver de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Dj Toontje Stuiver 66.83 Punten

Dj Toontje Stuiver scoort 66.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 71.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.97 punten in relatie tot Dj Toontje Stuiver in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.14 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Dj Toontje Stuiver in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 51.56 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 51.56 punten in relatie tot Dj Toontje Stuiver. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dj Toontje Stuiver is sterk.
Met 8.87 punten verschil scoort Dj Toontje Stuiver net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: