Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Doeschotunal Sedef vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 92.68 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 92.68 punten ten opzichte van doeschotunal Sedef. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en doeschotunal Sedef.

Met een verschil van 74.5 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van doeschotunal Sedef op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Doeschotunal Sedef 54.73 Punten

doeschotunal Sedef scoort 54.73 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 15.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 15.21 punten in relatie tot doeschotunal Sedef. Het aantal van 15.21 punten redelijk laag.

Met een verschil van 39.52 punten is doeschotunal Sedef de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 43.29 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 43.29 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot doeschotunal Sedef. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en doeschotunal Sedef zijn.
Met een verschil van 47.63 punten heeft Patricia IJsseldijk verloren van doeschotunal Sedef in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: