Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dorien Glashard vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 10.47 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.47 punten in relatie tot Dorien glashard. 10.47 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dorien glashard zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 6.96 punten verschil scoort Dorien glashard net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dorien Glashard 61.62 Punten

Dorien glashard scoort 61.62 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 3.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.95 punten in relatie tot Dorien glashard. Het aantal van 3.95 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 57.67 punten is Dorien glashard ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 63.15 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.15 punten in relatie tot Dorien glashard in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dorien glashard.
Met een verschil van 15.7 punten scoort Dorien glashard beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: