Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dorien Van Glabbeek Vwamel vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 70.33 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 70.33 punten in relatie tot Dorien Van Glabbeek vWamel in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dorien Van Glabbeek vWamel.

Met een verschil van 56.84 punten is Dorien Van Glabbeek vWamel ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dorien Van Glabbeek Vwamel 54.17 Punten

Dorien Van Glabbeek vWamel scoort 54.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 30.74 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 30.74 punten in relatie tot Dorien Van Glabbeek vWamel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.43 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Dorien Van Glabbeek vWamel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 91.9 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Dorien Van Glabbeek vWamel zeer groot. Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.9 punten in relatie tot Dorien Van Glabbeek vWamel in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 76.01 punten heeft Dorien Van Glabbeek vWamel duidelijk verloren van Dorien Van Glabbeek vWamel in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: