Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dorothe Vdven Vd Bosch vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 72.74 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dorothe Vdven Vd bosch. Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.74 punten in relatie tot Dorothe Vdven Vd bosch in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 70.07 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Dorothe Vdven Vd bosch op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dorothe Vdven Vd Bosch 83.4 Punten

Dorothe Vdven Vd bosch scoort 83.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 80.36 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 80.36 punten in relatie tot Dorothe Vdven Vd bosch in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 3.04 punten verschil scoort Dorothe Vdven Vd bosch net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 85.8 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 85.8 punten ten opzichte van Dorothe Vdven Vd bosch. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 43.09 punten heeft Dorothe Vdven Vd bosch verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: