Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Drent Foto vs Peter Orsel
Werk & Geld

Peter Orsel 33.21 Punten

Peter Orsel scoort 33.21 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Drent foto. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Peter Orsel en Drent foto zijn.

Met een verschil van 40.68 punten is Drent foto de ten opzicht van Peter Orsel de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Drent foto de leiding geeft over Peter Orsel.
Persoonlijke Vaardigheden

Drent Foto 16.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Drent foto 16.98 punten in relatie tot Peter Orsel. Het aantal van 16.98 punten redelijk laag.

Peter Orsel 81.77 Punten

Peter Orsel scoort 81.77 punten in relatie tot Drent foto in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.79 punten is Peter Orsel ruim de winner ten opzichte van Drent foto in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peter Orsel 8.33 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Peter Orsel 8.33 punten in relatie tot Drent foto. 8.33 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Peter Orsel en Drent foto zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 73.98 punten heeft Drent foto met gemak gewonnen van Peter Orsel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: