Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dunja Gimbel Bontekoe vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 15.16 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.16 punten in relatie tot Dunja Gimbel Bontekoe. 15.16 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dunja Gimbel Bontekoe zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 65.6 punten heeft Dunja Gimbel Bontekoe duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Dunja Gimbel Bontekoe 74.17 Punten

Dunja Gimbel Bontekoe scoort 74.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 46.54 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 46.54 punten in relatie tot Dunja Gimbel Bontekoe in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.63 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Dunja Gimbel Bontekoe op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 44.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.7 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Dunja Gimbel Bontekoe. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Dunja Gimbel Bontekoe zijn.
Met een verschil van 47.44 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Dunja Gimbel Bontekoe in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: