Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Dur Marie Anne vs Houssaije La De Verschoore Simone
Werk & Geld

Houssaije La De Verschoore Simone 56.29 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort houssaije la De Verschoore Simone 56.29 punten in relatie tot dur marie Anne. De samenwerkverhouding tussen houssaije la De Verschoore Simone en dur marie Anne kan sterk zijn.

Met 7.44 punten verschil scoort houssaije la De Verschoore Simone net iets beter dan dur marie Anne in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Dur Marie Anne 6.23 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dur marie Anne 6.23 punten in relatie tot houssaije la De Verschoore Simone. Het aantal van 6.23 punten behoorlijk laag.

Houssaije La De Verschoore Simone 40.06 Punten

houssaije la De Verschoore Simone scoort 40.06 punten in relatie tot dur marie Anne in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.83 punten is houssaije la De Verschoore Simone de ten opzicht van dur marie Anne de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Houssaije La De Verschoore Simone 41.02 Punten

houssaije la De Verschoore Simone scoort 41.02 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot dur marie Anne. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen houssaije la De Verschoore Simone en dur marie Anne zijn.
Met een verschil van 40.62 punten heeft houssaije la De Verschoore Simone verloren van dur marie Anne in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: