Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Durk Luitzens Glasz vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 67.52 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.52 punten in relatie tot Durk luitzens Glasz in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Durk luitzens Glasz op financiel gebied.

Met een verschil van 12.05 punten scoort Durk luitzens Glasz beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Durk Luitzens Glasz 70.32 Punten

Durk luitzens Glasz scoort 70.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 58.86 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 58.86 punten in relatie tot Durk luitzens Glasz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.46 punten scoort Durk luitzens Glasz beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 41.72 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 41.72 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Durk luitzens Glasz. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Durk luitzens Glasz zijn.
Met een verschil van 31.42 punten is Durk luitzens Glasz de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: