Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eddie Vagevuur vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 34.59 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 34.59 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Eddie Vagevuur. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Eddie Vagevuur zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.24 punten is Eddie Vagevuur de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de werknemer is van Eddie Vagevuur.
Persoonlijke Vaardigheden

Eddie Vagevuur 52.31 Punten

Eddie Vagevuur scoort 52.31 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 1.7 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 1.7 punten in relatie tot Eddie Vagevuur. Het aantal van 1.7 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 50.61 punten is Eddie Vagevuur ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 27.16 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gonny en Rudi IJssennagger 27.16 punten in relatie tot Eddie Vagevuur. De aantrekkingskracht tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Eddie Vagevuur is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 26.11 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Eddie Vagevuur in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: