Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eddy Snijders Glanerbrug vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 75.16 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.16 punten in relatie tot Eddy Snijders Glanerbrug in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eddy Snijders Glanerbrug.

In deze categorie heeft, met een verschil van 67.73 punten, Eddy Snijders Glanerbrug duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Eddy Snijders Glanerbrug 2.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Eddy Snijders Glanerbrug 2.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.46 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 24.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 24.12 punten in relatie tot Eddy Snijders Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.66 punten scoort Eddy Snijders Glanerbrug slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 85.95 Punten

Binnen deze categorie scoort Gerard Van IJsselmuiden 85.95 punten ten opzichte van Eddy Snijders Glanerbrug. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een duidelijk verschil van 67.05 punten van Eddy Snijders Glanerbrug.
Bekijk ook de Combats tussen: