Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Edina Glavas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 96.72 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Edina glavas. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 96.72 punten ten opzichte van Edina glavas.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Edina glavas. Met een verschil van 43.91 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Edina glavas de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Edina Glavas 19.49 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Edina glavas 19.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.49 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 88.27 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.27 punten in relatie tot Edina glavas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 68.78 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Edina glavas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 12.29 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Edina glavas zal niet heel sterk zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk maar 12.29 punten in relatie tot Edina glavas in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 32.68 punten verliest Gerard Van IJsselmuiden van Edina glavas in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: