Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Edith Van Der Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 97.3 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Edith Van der Glas. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 97.3 punten ten opzichte van Edith Van der Glas.

In deze categorie heeft, met een verschil van 61.97 punten, Edith Van der Glas duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Edith Van Der Glas 45.24 Punten

Edith Van der Glas scoort 45.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 10.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.15 punten in relatie tot Edith Van der Glas. Het aantal van 10.15 punten redelijk laag.

Met een verschil van 35.09 punten is Edith Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 62.33 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Edith Van der Glas. Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.33 punten in relatie tot Edith Van der Glas in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Edith Van der Glas met maaar 3 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: