Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Edwin Van Der Boogaard vs Jacolien Bakker Brands
Werk & Geld

Jacolien Bakker Brands 47.85 Punten

JACOLIEN Bakker Brands scoort 47.85 punten op financiel gebied in relatie tot Edwin Van der Boogaard. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen JACOLIEN Bakker Brands en Edwin Van der Boogaard.

Met een verschil van 46.1 punten is Edwin Van der Boogaard de ten opzicht van JACOLIEN Bakker Brands de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Edwin Van der Boogaard de leiding geeft over JACOLIEN Bakker Brands.
Persoonlijke Vaardigheden

Edwin Van Der Boogaard 52.15 Punten

Edwin Van der Boogaard scoort 52.15 punten in relatie tot JACOLIEN Bakker Brands in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jacolien Bakker Brands 6.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort JACOLIEN Bakker Brands 6.05 punten in relatie tot Edwin Van der Boogaard. Het aantal van 6.05 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 46.1 punten is Edwin Van der Boogaard ten opzichte van JACOLIEN Bakker Brands de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacolien Bakker Brands 96.74 Punten

JACOLIEN Bakker Brands scoort 96.74 punten in relatie tot Edwin Van der Boogaard in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Edwin Van der Boogaard zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft JACOLIEN Bakker Brands met ruim 93.48 punten verschil, duidelijk gewonnen van Edwin Van der Boogaard.
Bekijk ook de Combats tussen: