Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eileen Goh Veerman vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 50.71 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 50.71 punten in relatie tot Eileen Goh Veerman. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eileen Goh Veerman kan sterk zijn.

Met een verschil van 11.24 punten scoort Eileen Goh Veerman beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Eileen Goh Veerman 58.33 Punten

Eileen Goh Veerman scoort 58.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 44.73 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.73 punten in relatie tot Eileen Goh Veerman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.6 punten scoort Eileen Goh Veerman beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 15.67 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 15.67 punten in relatie tot Eileen Goh Veerman op Liefdes en Relatie gebied. 15.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eileen Goh Veerman zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 75.48 punten heeft Eileen Goh Veerman met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: