Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eileen Goh vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 16.86 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.86 punten in relatie tot Eileen Goh. 16.86 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eileen Goh zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 62.88 punten heeft Eileen Goh duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Eileen Goh 13.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Eileen Goh 13.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 13.82 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 32.49 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 32.49 punten in relatie tot Eileen Goh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.67 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Eileen Goh in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Eileen Goh.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 19.8 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 19.8 punten in relatie tot Eileen Goh op Liefdes en Relatie gebied. 19.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Eileen Goh zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 56.06 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Eileen Goh in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: