Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Eleeuw D Hoogakker Magda vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 69.59 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en eleeuw D Hoogakker Magda op financiel gebied. Gerard Van IJsselmuiden scoort 69.59 punten in relatie tot eleeuw D Hoogakker Magda in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Gerard Van IJsselmuiden met 5.39 punten verschil iets beter dan eleeuw D Hoogakker Magda.
Persoonlijke Vaardigheden

Eleeuw D Hoogakker Magda 35.54 Punten

eleeuw D Hoogakker Magda scoort 35.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 42.46 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.46 punten in relatie tot eleeuw D Hoogakker Magda in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.92 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan eleeuw D Hoogakker Magda in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 79.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.35 punten in relatie tot eleeuw D Hoogakker Magda in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en eleeuw D Hoogakker Magda.
Met een verschil van 52.13 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim gewonnen van eleeuw D Hoogakker Magda in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: