Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elga Van Maaren vs Richard Leblanc Groot Swanla
Werk & Geld

Richard Leblanc Groot Swanla 63.33 Punten

Richard leblanc groot swanla scoort 63.33 punten in relatie tot Elga Van Maaren in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Richard leblanc groot swanla en Elga Van Maaren op financiel gebied.

Met een verschil van 26.15 punten scoort Richard leblanc groot swanla slechter dan Elga Van Maaren op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Elga Van Maaren 6.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Elga Van Maaren 6.83 punten in relatie tot Richard leblanc groot swanla. Het aantal van 6.83 punten behoorlijk laag.

Richard Leblanc Groot Swanla 20.17 Punten

Richard leblanc groot swanla scoort 20.17 punten in relatie tot Elga Van Maaren in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.34 punten scoort Richard leblanc groot swanla beter dan Elga Van Maaren in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Elga Van Maaren.
Liefde en Relaties

Richard Leblanc Groot Swanla 22.71 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Richard leblanc groot swanla 22.71 punten in relatie tot Elga Van Maaren. De aantrekkingskracht tussen Richard leblanc groot swanla en Elga Van Maaren is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 8.97 punten verschil scoort Elga Van Maaren net iets beter dan Richard leblanc groot swanla op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: