Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elisabeth Bertine Vozijnsen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 23.59 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Elisabeth Bertine vozijnsen zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk 23.59 punten in relatie tot Elisabeth Bertine vozijnsen in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.93 punten, Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Elisabeth Bertine vozijnsen.
Persoonlijke Vaardigheden

Elisabeth Bertine Vozijnsen 62.21 Punten

Elisabeth Bertine vozijnsen scoort 62.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 31.34 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.34 punten in relatie tot Elisabeth Bertine vozijnsen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.87 punten is Elisabeth Bertine vozijnsen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 1.47 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.47 punten in relatie tot Elisabeth Bertine vozijnsen. Het aantal van 1.47 punten is heel laag.
In deze categorie wint Elisabeth Bertine vozijnsen met een verschil van 14.92 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: