Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elisabeth Coppo vs Remco De Pril
Werk & Geld

Remco De Pril 86.7 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Remco De Pril en Elisabeth coppo. Binnen Werk en Geld scoort Remco De Pril 86.7 punten ten opzichte van Elisabeth coppo.

Met 11.63 punten verschil scoort Remco De Pril beter dan Elisabeth coppo in de categorie werk en geld dan Elisabeth coppo.
Persoonlijke Vaardigheden

Elisabeth Coppo 16.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Elisabeth coppo 16.85 punten in relatie tot Remco De Pril. Het aantal van 16.85 punten redelijk laag.

Remco De Pril 19.09 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Remco De Pril 19.09 punten in relatie tot Elisabeth coppo. Het aantal van 19.09 punten redelijk laag.

Met 2.24 punten verschil scoort Remco De Pril net iets beter dan Elisabeth coppo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Remco De Pril 5.42 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Remco De Pril 5.42 punten in relatie tot Elisabeth coppo. Het aantal van 5.42 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Remco De Pril met maaar 4.37 punten verschil, net gewonnnen van Elisabeth coppo.
Bekijk ook de Combats tussen: