Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elisabeth Glazenborg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 30.12 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 30.12 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Elisabeth Glazenborg. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Elisabeth Glazenborg zijn.

Met een verschil van 20.66 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Elisabeth Glazenborg op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Elisabeth Glazenborg 99.17 Punten

Elisabeth Glazenborg scoort 99.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 80.59 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 80.59 punten in relatie tot Elisabeth Glazenborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.58 punten scoort Elisabeth Glazenborg beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 89.38 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 89.38 punten ten opzichte van Elisabeth Glazenborg. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 76.93 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Elisabeth Glazenborg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: