Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elisabeth Maria Vermanen vs Lummy Berkenbosch
Werk & Geld

Lummy Berkenbosch 24.56 Punten

lummy Berkenbosch scoort 24.56 punten in relatie tot Elisabeth Maria Vermanen in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen lummy Berkenbosch en Elisabeth Maria Vermanen zijn.

Met 1.24 punten verschil scoort lummy Berkenbosch net iets beter dan Elisabeth Maria Vermanen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Elisabeth Maria Vermanen 70.52 Punten

Elisabeth Maria Vermanen scoort 70.52 punten in relatie tot lummy Berkenbosch in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lummy Berkenbosch 70.02 Punten

lummy Berkenbosch scoort 70.02 punten in relatie tot Elisabeth Maria Vermanen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.5 punten verschil scoort Elisabeth Maria Vermanen net iets beter dan lummy Berkenbosch in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lummy Berkenbosch 20.28 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort lummy Berkenbosch 20.28 punten in relatie tot Elisabeth Maria Vermanen. De aantrekkingskracht tussen lummy Berkenbosch en Elisabeth Maria Vermanen is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 52.88 punten heeft lummy Berkenbosch ruim verloren van Elisabeth Maria Vermanen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: