Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elke Stoops vs Jacqueline Vraag Er Maar Om
Werk & Geld

Jacqueline Vraag Er Maar Om 19.28 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jacqueline Vraag er Maar Om 19.28 punten in relatie tot Elke Stoops. 19.28 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jacqueline Vraag er Maar Om en Elke Stoops zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 71.38 punten heeft Elke Stoops met gemak gewonnen van Jacqueline Vraag er Maar Om op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Elke Stoops 9.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Elke Stoops 9.12 punten in relatie tot Jacqueline Vraag er Maar Om. Het aantal van 9.12 punten behoorlijk laag.

Jacqueline Vraag Er Maar Om 68.43 Punten

Jacqueline Vraag er Maar Om scoort 68.43 punten in relatie tot Elke Stoops in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.31 punten is Jacqueline Vraag er Maar Om ruim de winner ten opzichte van Elke Stoops in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Vraag Er Maar Om 94.96 Punten

Jacqueline Vraag er Maar Om scoort 94.96 punten in relatie tot Elke Stoops in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Elke Stoops zeer groot.
Met een verschil van 44.39 punten heeft Elke Stoops verloren van Jacqueline Vraag er Maar Om in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: