Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ellen Van Glabbeek Epe vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 35.2 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ellen Van Glabbeek Epe zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.2 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Ellen Van Glabbeek Epe.

Met 13.22 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Ellen Van Glabbeek Epe in de categorie werk en geld dan Ellen Van Glabbeek Epe.
Persoonlijke Vaardigheden

Ellen Van Glabbeek Epe 26.71 Punten

Ellen Van Glabbeek Epe scoort 26.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 26.31 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 26.31 punten in relatie tot Ellen Van Glabbeek Epe in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.4 punten verschil scoort Ellen Van Glabbeek Epe net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 20.95 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gerard Van IJsselmuiden 20.95 punten in relatie tot Ellen Van Glabbeek Epe. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Ellen Van Glabbeek Epe, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 30.72 punten verliest Gerard Van IJsselmuiden van Ellen Van Glabbeek Epe in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: