Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Elles Van Glabbeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 39.61 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 39.61 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Elles Van Glabbeek. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Elles Van Glabbeek zijn.

Met een verschil van 18.65 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Elles Van Glabbeek in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Elles Van Glabbeek 66.7 Punten

Elles Van Glabbeek scoort 66.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 11.09 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.09 punten in relatie tot Elles Van Glabbeek. Het aantal van 11.09 punten redelijk laag.

Met een verschil van 55.61 punten is Elles Van Glabbeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 77.48 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Elles Van Glabbeek. Gerard Van IJsselmuiden scoort 77.48 punten in relatie tot Elles Van Glabbeek in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 42.06 punten heeft Elles Van Glabbeek verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: